Filters
Sorteren

Krukjes

Een krukje is een echt multifunctioneel product. Zo is het te gebruiken als nachtkastje, in de tuin, als bijzettafel maar natuurlijk ook gewoon als kruk. Voor elk interieur vind je in ons assortiment een fijn exemplaar.

Sohome biedt een gevarieerde collectie met stijlvolle en stoere krukjes. Neem een kijkje en bestel het item waar jouw oog op is gevallen.

Meest bekeken

Artikelen 37 tot 47 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Je hebt alle 47 artikelen gezien
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Meest bekeken

Artikelen 37 tot 47 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Je hebt alle 47 artikelen gezien
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Inspirerende collectie krukjes op Sohome

Krukjes, je hebt er nooit genoeg van in huis. Een krukje geeft sfeer, is multifunctioneel in te zetten, speels, vaak ook nog stapelbaar en neemt weinig ruimte in. Bij Sohome vind je een ruime collectie aan krukjes in alle soorten en stijlen. Gebruik de handige filter om je selectie te maken, naar het merk of de kleur van jouw keuze. Van simpel tot kleurrijk, van natuurlijke materialen tot extravagant design: vind jouw ideale krukje in onze shop. Bestel vandaag nog je krukje en je hebt het door onze korte levertijden en grote voorraad al heel snel in huis!

Het ideale hulpje in elke ruimte

Krukjes zijn enorm multifunctioneel. Je kunt ze inzetten als handige bijzettafel van banken en fauteuils, speels en origineel als nachtkastje naast je bed (twee verschillende maakt het nog leuker!), of als extra zitplek in de kinderkamer. Ook in de tuin of als slim opstapje doet dit handige hulpje in huis het prima. En natuurlijk zet je met krukjes een een leuk alternatief voor stoelen aan je eettafel. Al onze krukjes zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, zodat je verzekerd bent van iets moois in huis dat daarnaast lang meegaat. Leer, metaal, jute, stof of hout, alle materialen in onze uitgebreide collectie krukjes zijn met zorg gekozen.

Ideaal om mee te combineren

Met zijn bescheiden afmetingen past een krukje niet alleen overal, maar ook overal bij. Dat maakt de mogelijkheid tot combineren eindeloos. Zet bijvoorbeeld een paar krukjes bij elkaar en creëer zo een trendy alternatief voor de salontafel. Of verzacht je stoere, minimalistische bankstel met een gebreide kruk. Door de moderne uitstraling van onze collectie meubels is elke combinatie mogelijk. Laat je creativiteit zien met de charmante krukjes in onze shop, mix & match is een blijvende trend die al jarenlang zorgt voor moderne interieurs met een persoonlijke sfeer!

Gratis bezorgd vanaf €50 in de Benelux, direct uit voorraad leverbaar, gegarandeerd de laagste prijzen in de Benelux en betaling achteraf is mogelijk.