Filters
Sorteren
Design eetkamerstoelen Filters instellen
Prijs
  1. 55
    tot
    286
Breedte
  1. 40cm
    tot
    60cm
Armleuning
  1. Zonder armleuning 21
  2. Met armleuning 23
Materiaal zitting
  1. Textiel / stof 26
  2. Kunststof 11
  3. Leer / kunstleer 9
  4. Hout 1
Materiaal onderstel
  1. Metaal / Staal 35
  2. Hout 8

Design eetkamerstoelen

Ook design eetkamerstoelen shop je eenvoudig online bij Sohome! Blader door onze uitgebreide collectie of gebruik de filters om jouw ideale moderne & design eetkamerstoel te vinden.

Zoals bij al onze artikelen geldt: je moderne & design eetkamerstoelen worden gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro.

Meest bekeken

Artikelen 37 tot 44 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Je hebt alle 44 artikelen gezien
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Meest bekeken

Artikelen 37 tot 44 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Je hebt alle 44 artikelen gezien
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Design eetkamerstoelen kunnen een industriële afwerking, een verrassend design, extravagante vormen of een originele kleur hebben. Niet voor niets zijn het meubels die maar in een beperkte oplage op de markt beschikbaar zijn. Bij designer eetkamerstoelen speelt ook het materiaal een belangrijke rol. De designer kiest bewust voor een bepaald soort kunststof, teakhout, metaal, leer of andere materialen. Vaak worden die op een creatieve en vooral exclusieve manier met elkaar gecombineerd.

Bij Kave Home vind je bijvoorbeeld eetkamerstoelen met een metalen onderstel en een zitting van rotan. Passen design eetkamerstoelen in mijn kamer? Wel, dat hangt ervan af wat je ermee van plan bent. Ze komen in ieder geval goed tot hun recht als ze om een passende design eettafel staan. Mocht je ook op zoek zijn naar een design eettafel, dan kun je hier in de onlineshop de stoelen en eettafel perfect met elkaar vergelijken. Let daarbij wel goed op de afmetingen van de meubels. In dit geval zijn de hoogte van de eettafel en de zithoogte van de eetkamerstoelen bijzonder belangrijk.

Design eetkamerstoelen van diverse merken

Design eetkamerstoelen komen ook tot hun recht om een chique vergadertafel in bijvoorbeeld een bestuurskamer of als zitgelegenheid voor de gasten bij het pianoconcert in je woonkamer. Wat dat betreft zijn dit soort stoelen multifunctioneel. Sohome.nl verrast telkens weer met nieuwe modellen. We tonen jou graag een gevarieerde collectie meubels van hoge kwaliteit, waaronder ook bijzondere eetkamerstoelen zoals eetkamerstoel met armleuningwitte eetkamerstoelenbarstoelen of een van de leren eetkamerstoelen. Breng geregeld een bezoek aan Sohome.nl, want iedere dag kunnen er weer nieuwe eetkamerstoelen online staan. Daarnaast is het handig om ook de wanddecoratie in de gaten te houden. Bij interieur design staat immers alles met elkaar in verbinding. Denk daarbij ook aan de kleur van het vloerkleed. Past die bij de gewenste eetkamerstoelen?

Rondom design eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen van kunststof zijn eenvoudiger te reinigen dan stoelen met textiel/stof. Voor houten eetkamerstoelen gelden weer andere onderhoudsmethoden dan stoelen van leer of metaal. Het is verstandig om bij de aanschaf ook aan dit soort praktische zaken te denken, zodat je achteraf geen spijt krijgt van je aankoop. Met de handige filter kun je de keuze voor het materiaal van je gewenste eetkamerstoelen al aangeven. Dat is het grote voordeel bij het online kopen van meubels, net als het even tussendoor kijken of er niet toevallig fraaie hanglampen of vloerlampen op voorraad zijn.

Ook de collecties met andere meubels zoals bedden, kledingkasten of boekenkasten zijn altijd een bezoekje waard. En als je wilt weten welke meubels er vandaag allemaal in de uitverkoop zijn, dan is één muisklik voldoende om alle afgeprijsde meubels achter elkaar op je beeldscherm te hebben. Op die manier loop je nooit een aanbieding mis en dat is wel een geruststellend gevoel.