Filters
Sorteren
Houten eetkamerstoelen Filters instellen
Prijs
  1. 79
    tot
    360
Breedte
  1. 40cm
    tot
    60cm
Armleuning
  1. Zonder armleuning 17
  2. Met armleuning 10
Materiaal onderstel
  1. Hout 16
  2. Metaal / Staal 10
  3. Kunststof 1
Type onderstel
  1. Rechte / normale poten 26
  2. U-frame 1

Houten eetkamerstoelen

Ook houten eetkamerstoelen shop je eenvoudig online bij Sohome! Blader door onze uitgebreide collectie of gebruik de filters om jouw ideale houten eetkamerstoel te vinden.

Zoals bij al onze artikelen geldt: je houten eetkamerstoelen worden geleverd met een 30 dagen retourgarantie.

Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien
Meest bekeken

27 artikel(en)

Je hebt alle 27 artikelen gezien

Terug naar de oorsprong met houten eetkamerstoelen

Stoelen worden al eeuwen in hout gemaakt, en zijn ook nu terug volop in. Ze passen bij elk type van wooninrichting: modern, klassiek, industrieel of vintage. Welke houten eetkamerstoel er precies bij jouw woning past, is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak. Maar toch zijn er een paar zaken die je in acht moet nemen als je houten eetkamerstoelen kiest. Met de volgende tips ben je al een eindje op weg naar de perfecte eetkamerstoelen in hout.

Waar let je op bij de aankoop van houten eetkamerstoelen?

Je eetkamerstoelen van hout als deel van het geheel

Je hoeft je eetkamerstoelen in hout niet altijd in dezelfde stijl of hetzelfde materiaal als je tafel te kiezen. Je kunt ook contrasten creëren. Kies bijhorende kasten, meubelen voor je salon en vloerkleedjes. Ga voor decoratieve elementen zoals een wandtapijt, een mooie spiegel of een wandklok. Een houten decoratief wandpaneel of een poster op hout past uitstekend bij je houten stoelen. Zelfs verlichting vind je in hout, zowel voor je moderne als je traditionele woning.

Ben je in plaats van een houten eetkamerstoel op zoek naar een eetkamerstoel met armleuningleren eetkamerstoelen of een witte eetkamerstoel? Een andere soort eetkamerstoel bestel je snel & eenvoudig bij Sohome.