100.000+ tevreden klanten     Gratis bezorging     Achteraf betalen     30 dagen retour

Je hebt niets in je winkelwagen.

Meubelpartner is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk Meubelpartner is CBW-erkend

Meubelpartner is aangesloten bij Webshop keurmerk

Meubelpartner is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Sinds 2001 is deze stichting dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 3100 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Meubelpartner is bij dit Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten en staat onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Per 1 juli 2012 is de stichting aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. Daarmee geniet het keurmerk de erkenning van de Consumentenbond en de SGC.

Tevens biedt de Stichting per 1 juli 2012 een nakomingsgarantie ten aanzien van uitspraken van de SGC. Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie. In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10. Het Webshop Keurmerk heeft de hoogste beoordeling, een 10, gekregen.

Beoordeling Meubelpartner

Meubelpartner voldoet aan alle voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk en mag daarom ook het logo voeren. De beoordeling van het keurmerk voor Meubelpartner staat garant voor veilig en betrouwbaar winkelen.

iDeal Klarna Betaal in 3 termijnen zonder rente PayPal MisterCash Visa MasterCard American Express Meubelpartner is CBW-erkend Meubelpartner is aangesloten bij Webshop Keurmerk