Sidetables

Bekijk hier onze collectie sidetables! Van strak design tot klassiek retro, bij Meubelpartner vind je ongetwijfeld de sidetable die je zoekt.

Laat 'm gratis thuisbezorgen en je kunt al snel genieten van je nieuwe sidetable.

Meest bekeken
30 per pagina

Artikelen 1 tot 30 van 68 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Meest bekeken
30 per pagina

Artikelen 1 tot 30 van 68 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sidetables, charme uit vervlogen tijden

Niets zo chic als een sidetable. Vroeger werden sidetables in deftige woningen gebruikt ter decoratie of om de ruimte te breken. Enorme boeketten op een elegante sidetable sierden de entrée. Smalle sidetables, kunstig geplaatst langs lange muren gaven de enorme zitkamer wat extra gezelligheid. Tegenwoordig gebruiken we sidetables als leuke, extra plek om de sleutels neer te leggen of om een kamer extra diepte te geven. Meubelpartner.nl voert een spannende collectie sidetables, uitgevoerd in de vormgeving van nu, met een knipoog naar vroeger. Zoek jouw perfecte sidetable met de handige filter en laat je verrassen door onze mooie collectie!

Handige en speelse extra plek

Sidetables nemen door hun slanke postuur weinig ruimte in, maar bieden wel op een speelse manier extra plek voor spullen. Leg in de gang je sleutels op een mooie sidetable en je je hebt meteen een bijzondere blikvanger in huis. Of plaats twee sidetables zoals de stoere ‘Pictor’ van LaForma achter een loungebank van Woood die vrij in de ruimte staat. Zo creeër je extra plek voor bij voorbeeld kranten, laptops, of je kop koffie. Daarnaast geef je je zitkamer extra diepte mee, een moderne en chique uitstraling! In onze collectie vind je zelfs sidetables die door hun extra drie laadjes ook als kaptafel dienst kunnen doen. Bekijk eens de strak vormgeven ‘Sharlene’ of de romantisch-gezellige ‘Napoli’ van Tower Living!

Combineren met een knipoog naar vroeger

Sidetables verenigen de charme van vroeger met de praktische toepasbaarheid van nu. Bovendien hebben ze zo’n luchtige uitstraling dat je ze geweldig kunt combineren met wat zwaardere meubels. Denk bijvoorbeeld aan zo’n spannende glazen sidetable ‘Burano’ van LaForma, die met zijn eigentijdse vormgeving een mooi contrast vormt met de boekenkast ‘Corona’ van Tower Living. Zulke tegenstellingen halen het beste in elkaar naar boven! Of de bescheiden ‘Retro’ tafellamp van Label 51, geplaatst op de industriële sidetable ‘Support’ van Be Pure met zijn uitstraling van een chique werkbank.

Al onze sidetables worden gratis geleverd in Nederland en België. De voorraad bij Meubelpartner is groot, dus vandaag besteld en je hebt jouw perfecte sidetable snel in huis!

iDeal AfterPay PayPal MisterCash Visa MasterCard American Express