Houten tafels

Jouw nieuwe houten tafel shop je online bij Sohome! Maak een keuze uit onze trendy modellen en wij bezorgen je houten tafel gratis op afspraak bij je thuis.

Meest bekeken

Artikelen 73 tot 108 van 357

Je hebt 108 van de 357 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 73 tot 108 van 357

Je hebt 108 van de 357 artikelen gezien

 

Het warme karakter van een houten tafel

Wat is er mooier dan een karaktervolle houten tafel als stralend middelpunt van je interieur? Hout heeft de bijzondere eigenschap dat het in bijna alle stijlen op zijn plaats is, van landelijk tot modern.

Bij Sohome vind je een uitgebreid aanbod houten tafels voor elke ruimte. Of je nu gaat voor een robuuste eettafel, een elegant bureau of voor een stoere bar.

Het karakter van hout

Materiaalkeuze is altijd een belangrijke onderdeel bij het kopen van nieuwe meubelen. Zo heeft elk materiaal zijn eigen uitstraling. Metaal oogt koel en stoer, kunststof modern en strak en natuurlijke materialen hebben vaak juist een warm karakter.

Hout is zo'n natuurlijk materiaal en past naadloos in een landelijk interieur. Maar ook in een industrieel ingerichte ruimte kan een houten tafel prima geïntegreerd worden. Zo vormt het een zachte tegenhanger van stoere elementen als steen of beton. Of wat te denken van een houten tafelblad met een metalen onderstel? Het merk Eleonora heeft een ruime collectie houten tafels mét of zonder metalen elementen.

De houten tafel voor jouw huis

Sohome biedt houten tafels in alle soorten en maten. Of je nu iets zoekt voor de eetkamer of voor de slaapkamer. Bedenk voordat je kiest eerst op welke plek je de tafel wil plaatsen en waar je hem voor wil gebruiken. Dat is belangrijk bij het bepalen van de vorm en de grootte. En wat past het beste bij jouw interieur?

Kies je voor een mooie houten salontafel als centerpiece van je zithoek of ga je voor meerdere kleine bijzettafels die je speels verdeelt over de ruimte? Bij Sohome vind je een gevarieerd aanbod houten tafels van merken als Brix, Kave Home, LABEL51 en LifestyleFurn. Zo is er voor iedere smaak en voor iedere ruimte wel iets te vinden.

Ruime collectie houten tafels bij Sohome.nl

De meeste van onze tafels zijn op voorraad, hetgeen korte bezorgtijden garandeert. Ben je op zoek naar een bepaald type houten tafel, zoals een houten eettafel, ronde eettafel hout, houten salontafel of een houten bijzettafel? Ook deze variant houten tafel bestel je eenvoudig & snel bij Sohome.