Opbergkasten

Industriële, moderne en landelijke opbergkasten; bij Sohome vind je allerlei stijlen en varianten. Ga je voor een open opbergkast met een glazen deur of kies je liever voor een dichte variant? Hoe dan ook zal de kast een eyecatcher in jouw interieur zijn.

Maak je keuze uit onze uitgebreide collectie en voordat je het weet staat de opbergkast te pronken in je huis.

Meest bekeken

Artikelen 145 tot 180 van 260

Je hebt 180 van de 260 artikelen gezien
Meest bekeken

Artikelen 145 tot 180 van 260

Je hebt 180 van de 260 artikelen gezien

Een uitgebreide collectie opbergkasten

Een opbergkast is een aanwinst voor elke ruimte. Of je nu alleen woont of een groot huisgezin hebt: een stevige kast biedt uitkomst voor diverse spullen die je graag bij de hand houdt, maar die niet direct in het zicht hoeven te zijn. Kasten met lades en deuren zijn ideaal voor het opbergen van de administratie, sleutels, bordspellen, speelgoed of tijdschriften, terwijl de open planken weer volop ruimte bieden voor het showen van jouw mooiste bezittingen. Hier plaats je aandenkens aan mooie reizen, mooie kamerplanten en jouw favoriete boeken. Kortom: de sfeermakers in huis waar je graag naar kijkt. Een opbergkast is daarom onmisbaar in elk huis en één van de sfeermakers in elk interieur. De aanschaf van zo'n sfeermaker is dan ook een behoorlijke aankoop. Je wilt natuurlijk dat de kast voldoet aan al jouw opbergbehoeften en perfect past in jouw interieur. Elk huis is namelijk anders en daarmee zijn ook de opbergbehoeften verschillend. Sommige mensen houden van grote kasten in huis, terwijl andere mensen liever kasten van bescheiden formaat in hun woning plaatsen. Ook heeft ieder huis zijn unieke stijl en deze wil je natuurlijk complementeren met jouw nieuwe aankoop. Vanwege de ruime selectie aan opbergkasten bij Sohome vind je hier altijd een opbergkast die past bij jouw interieur en smaak.

Een opbergkast voor elk interieur

Het aanbod bij Sohome is enorm en er is grote diversiteit in types opbergkasten. Zo zijn er opbergkasten met lades of deuren, maar ook kasten die open zijn met vakken of diverse planken. Er zijn grote kasten, maar ook kleinere kasten beschikbaar. Afhankelijk van jouw opbergbehoeftes en de ruimte kun je de ideale opbergkast uitzoeken. In het assortiment tref je opbergkasten aan in diverse kleuren en van materialen als metaal, hout en beton. Of je nu fan bent van een landelijke inrichting of liever kiest voor stoer en urban: het kan bij Sohome. In het assortiment vind je kasten van geliefde merken zoals Woood, vtwonen, Eleonora, LifestyleFurn, Tower Living en Kave Home. Elke collectie weet zich te onderscheiden. De meubels van Woood zijn wat klassieker qua look. Deze kasten maken ook weer een mooi geheel met de andere items uit de collectie van Woood en misstaan niet in elke ruimte in huis. De meubels van Kave Home zijn helemaal volgens de laatste trends. Dit Spaanse woonmerk is één en al karakter en een kast van Kave Home is dan ook een echte eyecatcher in het interieur.

Een kamer inrichten met een opbergkast

Opbergkasten kunnen zowel groot als klein zijn, maar zijn vaak wel bepalend voor de sfeer en de stijl in de betreffende kamer. Gelukkig is een kamer eenvoudig sfeervol in te richten door de opbergkast te combineren met één van de andere meubels uit het assortiment van Sohome. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor kasten uit dezelfde collectie voor een perfecte samenhang tussen de meubels in de ruimte. Door op de website van Sohome te zoeken binnen de collecties aan opbergkasten vind je meubels en accessoires die jouw ideale kamer helemaal compleet maken. Je kunt niet alleen zoeken op collecties, maar ook op materiaal, kleur, merk en prijsklasse. Zo vind je altijd een opbergkast, bijvoorbeeld een kast van Woood, die past bij jouw persoonlijke wensen en het beschikbare budget. Natuurlijk wil je na bestelling ook zo snel mogelijk beschikken over jouw nieuwe meubels. Gelukkig zijn veel meubels in het online aanbod direct op voorraad waardoor ze snel afgeleverd kunnen worden. Sohome is CBW-erkend waardoor je als klant recht hebt op twee jaar garantie. Zo weet je altijd zeker dat je goed zit bij Sohome.