100.000+ tevreden klanten     Gratis bezorging     Achteraf betalen     30 dagen retour

Je hebt niets in je winkelwagen.

Meubelpartner is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk Meubelpartner is CBW-erkend

J Line kasten

Meest bekeken
30 per pagina

19 artikel(en)

Meest bekeken
30 per pagina

19 artikel(en)

Kasten voor alle kamers

Wandrekken en wandkasten in de woonkamer, kledingkasten en garderobekasten in de slaapkamer, lockerkasten in de werkkamer, buffetkasten en vitrinekasten in de keuken of halkasten in de gang: in ieder ruimte past wel een kast. Ook in de badkamer is vaak genoeg ruimte voor een handige opbergkast. De zoekfilter helpt bij het selecteren in het brede assortiment. Zoek je een houten boekenkast, dan vink je gewoon het materiaal aan.

Kasten bergen alles op

Liefhebbers van een goed glas wijn hechten vaak waarde aan een fraaie opbergplek voor de flessen met hun geliefde drank. Smaken verschillen niet alleen bij de wijn, maar ook bij de keuze van de wijnkast. Sta je op vintage, dan is Artistiq Living een merk om nader te bekijken. Wil je je nog niet vastleggen, bekijk dan met het navigatiemenu de wijnkasten van alle aanbieders. Dat kun je bij alle meubels doen. Op zoek naar een zwart nachtkastje? Dan is één muisklik op de kleur zwart voldoende om alle zwarte nachtkastjes te laten verschijnen. Een tip: Vergeet niet de dat de meeste tv-meubels en tv-kasten multifunctioneel zijn en ook veel opbergruimte bieden.

Kasten opmeten

Weet je al welke kledingkast het beste in de slaapkamer past, vergeet dan niet de beschikbare ruimte op te meten. Het is verstandig om die afmetingen bij de hand te hebben als je zoekt. Dat geldt ook voor de smalle kast in de gang, de boekenkast in de woonkamer, de wandkast in de logeerkamer en de buffetkast in de keuken. Heb je voor je ordners met belangrijke papieren een opbergkast voor de werkkamer op het oog, meet dan de hoogte van de ordners. Niets is vervelender dan dat de ordners net te hoog zijn om ze op de planken in de kast te zetten.

iDeal Klarna Betaal in 3 termijnen zonder rente PayPal MisterCash Visa MasterCard American Express Meubelpartner is CBW-erkend Meubelpartner is aangesloten bij Webshop Keurmerk