100.000+ tevreden klanten     Gratis bezorging     Achteraf betalen     30 dagen retour

Je hebt niets in je winkelwagen.

Meubelpartner is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk Meubelpartner is CBW-erkend

Metalen vitrinekasten & buffetkasten

Meubelpartner biedt een ruime collectie metalen vitrinekasten en buffetkasten in verschillende kleuren en afmetingen.

De meeste van deze metalen kasten combineren glazen deuren met gesloten opbergvakken. Zo heb je ook nog voldoende opbergruimte.

Meest bekeken
30 per pagina

23 artikel(en)

Meest bekeken
30 per pagina

23 artikel(en)

Mooie collectie gezellige metalen vitrinekast

Bij een metalen buffetkast denk je meteen aan gezelligheid, glazen deurtjes en veel opbergruimte. ‘Winkelkasten’ worden ze ook weleens genoemd, geïnspireerd op de enorme wandkasten in de vroegere winkels van sinkel. In een metalen vitrinekast kun je in gesloten opbergvakken alles kwijt wat niet in het zicht hoeft, maar wel makkelijk bereikbaar mag zijn. En van je mooie spullen maak je een leuk stilleven achter de glazen deurtjes die buffetkasten dat gezellige, huiselijke karakter geven. In onze shop vind je metalen buffetkasten en vitrinekasten in verschillende afmetingen. Al onze vitrinekasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en prachtig afgewerkt, zodat je er lang plezier van zult hebben!

iDeal Klarna Betaal in 3 termijnen zonder rente PayPal MisterCash Visa MasterCard American Express Meubelpartner is CBW-erkend Meubelpartner is aangesloten bij Webshop Keurmerk