85.000+ tevreden klanten     Gratis bezorging     Achteraf betalen     30 dagen retour

Je hebt niets in je winkelwagen.

Meubelpartner is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk Meubelpartner is CBW-erkend

Instagram-actie: Win je aankoopbedrag terug!

Daar staat hij dan... midden in je woonkamer! Het prachtige interieur item dat je hebt gescoord bij Meubelpartner. Natuurlijk ben je trots! En weet je wat, het kan nog veel leuker worden. Het kan zomaar zijn dat je gratis shopt. Iedere maand kun je namelijk je aankoopbedrag terugwinnen!

Wat moet je doen?

Het is heel eenvoudig. Maak een foto van je aankoop. Upload je foto op Instagram en/of Facebook en gebruik de hashtag #mijnmeubelpartner. Iedere maand kiezen wij uit de mooiste foto's een winnaar. De winnaar ontvangt het complete aankoopbedrag terug.

* 5 tips voor het maken van een mooie foto *

1. De mooiste foto's maak je bij daglicht. Echter kan direct zonlicht weer lastig zijn met fotograferen. Fotografeer dus overdag, maar houd rekening met de lichtinval van je woning. Flitsen; liever niet! Het levert zelden een mooie foto op.

2. Zorg ervoor dat je foto scherp is. Houd je camera stil en neem de tijd. Wanneer je fotografeert met je telefoon, zoom dan niet in op het onderwerp. Hierdoor wordt de kwaliteit minder. Probeer te spelen met de focus (het punt waarop de camera scherp stelt) om de foto net iets spannender te maken.

3. Over het algemeen is een wand recht ;-). Houd horizontale & verticale lijnen dan ook recht. Een handig hulpmiddel hiervoor zijn rasterlijnen.

4. 'Less is More'. Rommeltjes leiden namelijk af. Zorg voor een schoon en opgeruimd huis, maar sla niet door... Er mag geleefd worden!

5. Zak ook eens door je knieën of ga juist eens op een trappetje staan. Van een ander standpunt kan de foto net iets interessanter worden. Zorg dat wat je ziet prettig oogt, experimenteer met je compositie.

Succes!

Algemene voorwaarden 'Win je aankoopbedrag terug!' 

 1. De 'Win je aankoopbedrag terug!’-actie wordt aangeboden door Meubelpartner.nl.
 2. Post je foto van je aankoop op Instagram en/of Facebook en gebruik hierbij de hashtag #mijnmeubelpartner. Maandelijks wordt er een winnaar bekendgemaakt via de Instagram (@meubelpartner.nl) en Facebook (meubelpartner.nl) pagina van Meubelpartner. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.
 3. Meubelpartner selecteert aan het einde van de maand de mooiste foto's. De winnaar wordt gekozen door middel van loting. 
 4. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 5. De winnaar ontvangt het aankoopbedrag terug van het product dat op de winnende foto te zien is.
 6. Als er meerdere producten op de foto staan, win je het aankoopbedrag van alle getoonde artikelen, mits deze in één bestelling zijn aangeschaft.
 7. Als er producten uit meerdere bestellingen op de winnende foto staan, worden alleen de producten van de meest recente bestelling terugbetaald.Alleen producten die bij Meubelpartner.nl zijn aangeschaft worden terugbetaald.
 8. Meedoen kan tot 90 dagen na levering van het product.
 9. Je mag zo vaak mee doen als je wilt!
 10. Binnen 14 dagen ontvangt de winnaar het aankoopbedrag, van het op de foto getoonde product, op zijn rekening teruggestort.
 11. De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar. De prijs is gekoppeld aan de naam van de deelnemer.
 12. De deelnemer dient te allen tijde de factuur beschikbaar te hebben. De winnaar dient zijn/haar bestelnummer en rekeningnummer te overhandigen aan Meubelpartner voordat tot uitkering van het bedrag over gegaan kan worden.
 13. Meubelpartner.nl heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
 14. Deelnemers dienen tenminste 18 jaar of ouder te zijn en als hoofdverblijfplaats Nederland te hebben om te mogen deelnemen aan deze actie.
 15. Meubelpartner.nl gebruikt persoonsgegevens in overeenstemming met haar Privacy Statement.
 16. Meubelpartner.nl is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen dan wel zonder opgave van reden de actie op te schorten, te beëindigen of te wijzigen en niet over te gaan tot het uitkeren van een of meerdere prijzen om haar moverende redenen, zonder dat Meubelpartner.nl daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de actie zal door Meubelpartner.nl aanbieder op passende wijze publiekelijk (via haar website en de betreffende social mediakanalen) bekend worden gemaakt.
 17. Door deelname aan deze actie verklaart de prijswinnaar dat hij/zij bereid is mee te werken aan promotionele activiteiten in verband met de actie en verleent de prijswinnaar toestemming aan Meubelpartner.nl om zijn/haar naam plus eventuele foto('s) en/of filmbeelden voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
 18. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
iDeal AfterPay PayPal MisterCash Visa MasterCard American Express Meubelpartner is CBW-erkend Meubelpartner is aangesloten bij Webshop Keurmerk